Γνωρίστε μας

ΕΛΠΙΔΑ!

Λέξη χαράς, αισιοδοξίας, προσμονής, παρηγοριάς! 

Στην αγκαλιά της ξαποσταίνουν οι αγώνες μας. Στο φως της λιάζονται τα όνειρά μας. Το ουράνιο τόξο μετά από κάθε μας καταιγίδα. 

Στη δύσκολη σημερινή εποχή, λέξεις και έννοιες όπως «Αλτρουϊσμός», «Εθελοντισμός», «Αλληλεγγύη» και «Ανθρωπισμός» , αναδύονται μέσα από γενναίες πράξεις, αποτύπωμα ανθρωπιάς και ηθικής, απαραίτητες στις σκληρές μέρες που ζούμε. Δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση, αλλά κυρίως η δράση ανθρώπων και ομάδων που έχουν βάλει ως έναν από τους στόχους ζωής τους να υπηρετήσουν τον ίδιο τον Άνθρωπο, χωρίς να περιμένουν ή να αποζητούν το ελάχιστο αντάλλαγμα.
Ενώ όλα γύρω μας αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς και οι υλικές αξίες αντικαθιστούν τις ηθικές, εμείς επιμένουμε να προσφέρουμε αυτά τα υπέροχα ιδανικά από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο.

Η Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης γεννημένη με πολύ αγάπη, αισιοδοξία και μεράκι, παίρνει σάρκα και οστά, υλοποιούμενη μέσα από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν το Σωματείο μας και παρέχεται απλόχερα σε όσους τη χρειάζονται μέσα από προγράμματα ανθρωπιστικής δράσης και κοινωνικής παρεμβατικότητας με σκοπό τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών, καθώς και την καλλιέργεια και ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Υποστηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες. Μοιράζοντας τρόφιμα στους άπορους και στους Υπερπολύτεκνους. Πλάι στις γυναίκες με Καρκίνο στο μαστό και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ενισχύοντας τις Παιδογκολογικές κλινικές. Προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστους. Δημιουργώντας Τράπεζα Αίματος.

Οι δράσεις μας όμως δεν σταματούν εδώ…

Η οικονομική, αλλά και κοινωνική ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων, οι παρεμβάσεις της ομάδας μας στα κοινωνικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά αλλά και αθλητικά δρώμενα της κοινωνίας μας είναι επίσης σημαντική και με μεγάλη απήχηση σε όλους σχεδόν τους φορείς. Διοργανώνοντας δωρεάν Επιστημονικές Ημερίδες. Ενημερώνοντας για την σπουδαιότητα της πρόληψης. Συμμετέχοντας στην Ιατρική υποστήριξη και οργάνωση ομάδων εθελοντών στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, τον Διεθνή Μαραθώνιο.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Με σκληρή δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά, όλες μας έχουμε αναλάβει μία και μόνη δέσμευση:
Να προσφέρουμε με κάθε τρόπο, χαμογελώντας, ΕΛΠΙΔΑ για μια καλύτερη ΖΩΗ!

Σας ευχαριστούμε!

Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης (Ν.Ε.Θ.)

ΖΩΗ

Αγαπάμε τη ζωή...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Βοηθάμε το συνάνθρωπο...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Στέλνουμε μηνύματα αγάπης...

Η Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης είναι πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη

Προσπαθούμε να:

  • Βοηθάμε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη
  • Στηρίζουμε με οποιοδήποτε τρόπο όλους εκείνους που περιμένουν βοήθεια
  • Συμμετέχουμε και οργανώνουμε εκδηλώσεις & δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων όταν χρειάζεται
Newsletter

Ενδιαφέρεστε για τις δράσεις μας;

Συμπληρώστε απλά τα στοιχεία σας και όλες οι δράσεις μας θα έρχονται αυτόματα στο mailbox σας